Haftanın kapanış maçı Gaziantep FK- Beşiktaş arasında! Ramazan ayı nedeniyle maçın saati düzenlendi

Haftanın kapanış maçı Gaziantep FK- Beşiktaş arasında! Ramazan ayı nedeniyle maçın saati düzenlendi
Trendyol Süper Lig'de 29. hafta bu akşam oynanacak Gaziantep FK- Beşiktaş maçıyla tamamlanacak.Kalyon Stadı'nda oynanacak haftanın kapanış müsabakası, Ramazan ayının başlaması yarım saat kaydırmayla saat 20.30'da başlayacak....
Trendyol Süper Lig'de 29. hafta bu akşam oynanacak Gaziantep FK- Beşiktaş maçıyla tamamlanacak.

Kalyon Stadı'nda oynanacak haftanın kapanış müsabakası, Ramazan ayının başlaması yarım saat kaydırmayla saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Süper Lig'de oynadığı 28 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 yenilgi yaşayan Beşiktaş, hanesine yazdırdığı 46 puanla 4. sırada yer alıyor.

Ligin geride kalan bölümünde oynadığı müsabakaların 7'sini kazanan, 7'sinde berabere kalan ve 14'ünden mağlubiyetle ayrılan Gaziantep FK, 28 puanla 18. basamakta bulunuyor.

Beşiktaş, ligin ilk yarısında Tüpraş Stadı'nda oynanan mücadelede Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup etmişti.

Colley'in yerine Worrall

Beşiktaş'ta Omar Colley, Gaziantep FK karşısında sahada olamayacak. Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle bir maç ceza alan Colley, Gaziantep FK deplasmanında takımdaki yerini alamayacak. Sakatlığı bulunan Salih Uçan'ın da yarınki müsabakada görev yapması beklenmiyor. Uzun süreli sakatlıkları bulunan Tayfur Bingöl ile Alex-Oxlade Chamberlain de kadroda yer alamayacak. Teknik direktör Fernando Santos tarafından uzun süredir kulübede oturtulan yeni transfer Joe Worrall’ın ise Colley’in yerine sahada olması bekleniyor.

Beşiktaş’ın sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Mert- Onur, Necip, Worrall, Masuaku- Al Musrati, Gedson- Rashica, Muçi, Cenk- Semih