Hakaretleri seriye bağladı

Hakaretleri seriye bağladı
Yönetmen ve oyuncu Şahan Gökbakar, orman yangınlarıyla ilgili ‘Help Turkey’ etiketiyle paylaşım yapan sanatçıları hedef alan Yeni Asır Gazetesi’nin manşetine tepki gösterdiği için kendisine hakaret eden MHP Genel Başkan...

Yönetmen ve oyuncu Şahan Gökbakar, orman yangınlarıyla ilgili ‘Help Turkey’ etiketiyle paylaşım yapan sanatçıları hedef alan Yeni Asır Gazetesi’nin manşetine tepki gösterdiği için kendisine hakaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’e yanıt verdi.
Gökbakar, “Siz hangi ülkede gazete çıkarıyorsunuz? Önce kendinize bunu sorun” deyince MHP’li Yönter şu paylaşımı yapmıştı: “Seviyen aynen Recep İvedik… Ligin Ceren ile Celal’deki rolünle birleşik! Sen kendine yardım iste Şahan, boş kafanın almadığı işlere karışma, çünkü düşmüşsün düşeceğin kadar… Ancak Türk devleti güçlüdür bunu da traji komik aklından çıkarma… Güldürmeden önce utanmayı dene!”
GÖKBAKAR: KONUŞMA ÜSLUBU FARKLI OLMALI
Gökbakar şu yanıtı verdi: “Bu tweet’i atan beyefendi bir milletvekili olduğu için yaptığı görev sebebiyle de halkla; yani ben halkım, vatanın bir evladıyım, dolayısıyla vekaleti veren insanla konuşma üslubunun daha farklı olması gerektiğini düşündüm. Ben vatanımı seven bir insanım. Bu ormanlar için dertlendim, hala da dertleniyorum.”

YÖNTER BARIŞ ATAY’I DA HEDEF ALDI

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay, Yönter’in Gökbakar’ı hedef almasının ardından kendisine de suçlamalar yöneltmesine ilişkin bir paylaşımda bulundu. Gökbakar’ın videosunu paylaşan Atay, ‘’Şahan Gökbakar ‘Recep İvedik hayali bir karakter, yaşamıyor’ diyerek anlatmaya çalışmış. Fakat, yaşıyor(lar) İzzet Ulvi Yönter’e bakınca daha net anlıyorsunuz. İşte o da kravat takmış, traş olmuş, makam sahibi versiyonu’’ ifadelerini kullandı.
‘HAYSİYET YOKSUNUDUR’
Yönter de, “Barış Atay, terörizmin mazbata almış halidir! Türkiye’ye hançer sokmak için kuyruğa girmiş haysiyet yoksunudur! Sana bakınca görülen sadece ihanettir” dedi. Atay da Yönter’in kendisiyle ilgili tweetini alıntılayarak, “Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin” yanıtını verdi.