"Hakemler, yabancı hakemi kulüplerden daha çok istiyor!"

"Hakemler, yabancı hakemi kulüplerden daha çok istiyor!"
Türkiye Futbol Federasyonu'nun kadrolu profesyonel hakemlerinin de yabancı hakem istediği iddia edildi. Türkiye gazetesinin hakem yazarı Ömer Faruk Ünal hakemlerin 7 haftadır ödeme almadığı da ileri sürdü: "Futbol Federasyonu’nun...
Türkiye Futbol Federasyonu'nun kadrolu profesyonel hakemlerinin de yabancı hakem istediği iddia edildi. Türkiye gazetesinin hakem yazarı Ömer Faruk Ünal hakemlerin 7 haftadır ödeme almadığı da ileri sürdü:

"Futbol Federasyonu’nun gücü sadece hakemlere yetiyor. TFF’nin parası ya repoda ya da altın aldılar. Şubat ayında yönettikleri maçlardan tek kuruş para alamamışlar. Merak ediyorum; Montella’nın parası bir gün gecikiyor mu? Önce borcunuzu ödeyin sonra ağalık yapın! Geçen sezonun sonunda da aynısı olmuştu, paralar ödenmiyordu." 

"Hakemler, derbiler ve Süper Kupa dâhil, G.Saray ve F.Bahçe maçlarına çıkmak istemiyorlar. Hakemler, yabancı hakem gelmesini kulüplerden, medyadan daha çok istiyor. Bu konuda çok samimiler, ironi yapmıyorlar. Seminerde hakemlere hedefleri soruldu; hiçbirinin hedefi kalmamış. Hepsi günlük veya haftalık yaşıyor. Hayal dahi kuramıyorlar."