Haluk Levent'in hayatı beyaz perdeye aktarılıyor

Haluk Levent'in hayatı beyaz perdeye aktarılıyor
Son yıllarda hem müzik kariyeri hem de yardım faaliyetleriyle adından söz ettiren Haluk Levent'in hayatı beyaz perdeye aktarılıyor.Konu hakkında açıklamalarda bulunan Haluk Levent, "Filmim çekiliyor. Ben oynamayacağım. Yerime başkası...
Son yıllarda hem müzik kariyeri hem de yardım faaliyetleriyle adından söz ettiren Haluk Levent'in hayatı beyaz perdeye aktarılıyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Haluk Levent, "Filmim çekiliyor. Ben oynamayacağım. Yerime başkası oynayacak. Çünkü benim vaktim yok. Yoksa oyunculuğum iyidir, kendime güveniyorum" dedi.

Haluk Levent Kimdir?

26 Kasım 1968 tarihinde Adana'nın Yüreğir ilçesindeki Yamaçlı mahallesinde doğmuştur. Dokuz kardeşin sekizincisi olan Haluk Levent, ailesinin Nusayri olduğunu fakat Arap olmadıklarını ifade etmektedir. İlkokulu Sabancı İlköğretim Okulunda okudu. Adana Atatürk Lisesinden mezun oldu.

Sonra sırasıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği, Ankara Üniversitesi Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü ve Ankara Üniversitesi Muhasebe bölümünde kısa zamanlar öğrencilik yaptı.

Üniversite giriş sınavlarını kazanıyordu ama eğitimini istikrarlı bir şekilde ilerletemiyordu. Bu durumda ailesinin maddi sıkıntıları da önemli bir rol oynuyordu. Sınavlarla geçen bu yıllar içinde ticaretle uğraşan Haluk Levent, başarısız bir ticaret adamı olarak Adana'dan ayrıldı ve kendini yollara verdi.