Hande Yener'den Simge Sağın'a gönderme: Başka takımın maçına gitmezdim

Hande Yener'den Simge Sağın'a gönderme: Başka takımın maçına gitmezdim
Fenerbahçe taraftarı olan Hande Yener, "Şarkılarımı Galatasaray sahiplenseydi onların maçına gitmezdim" dedi.Şarkıcı Hande Yener, YouTube’da Sibel Arna'nın kanalına konuk oldu. Yener, Beşiktaş taraftarı olan...

Fenerbahçe taraftarı olan Hande Yener, "Şarkılarımı Galatasaray sahiplenseydi onların maçına gitmezdim" dedi.

Şarkıcı Hande Yener, YouTube’da Sibel Arna'nın kanalına konuk oldu. Yener, Beşiktaş taraftarı olan Simge Sağın’ın Galatasaray kutlamasına katılmasıyla ilgili yorum yaptı.

Yener, "Fenerbahçeli iki futbolcu iki şarkımı sahiplendi. Maçta ya 'Beni Sev' çalıyor ya da 'Sebastian'. Dedim stad beni çağırıyor. Hem maça gittim hem de sağolsun başkanımız Ali Koç beni özel bir geceye davet etti, formamı imzaladı. Şarkılarımı Beşiktaş ya da Galatasataylı bir futbolcu sahiplenseydi onların stadına maça gitmezdim" dedi.

'Bir kere beşiktaş davet etti ama gidemedim'

Simge'nin Galatasaray kutlamasına gitmesiyle ilgili de konuşan Yener, "Fenerliyim ya ben. Simge, Beşiktaşlı olarak Galatasaray’ın maçına gitti. Kendince çözdü durumu ama taraftarlar bunu anlamıyor. Bir kere beni Beşiktaş davet etti ama gidersem ne olur bilemediğim için gidemedim. Simge’ye soralım bunu" ifadelerini kullandı.