Hatay'da depremzedelerin yaşadığı 3 konteynerde yangın çıktı: Anne ve bebek hastaneye kaldırıldı

Hatay'da depremzedelerin yaşadığı 3 konteynerde yangın çıktı: Anne ve bebek hastaneye kaldırıldı
Hatay'ın Antakya ilçesinde depremzedelerin yaşadığı 3 konteynerde yangın çıktı. Yangından etkilenen bir anne ve bebeği hastaneye kaldırıldı.Hatay'ın merkez Antakya ilçesi Güzelburç Mahallesi'ndeki konteyner kentte çıkan...
Hatay'ın Antakya ilçesinde depremzedelerin yaşadığı 3 konteynerde yangın çıktı. Yangından etkilenen bir anne ve bebeği hastaneye kaldırıldı.

Hatay'ın merkez Antakya ilçesi Güzelburç Mahallesi'ndeki konteyner kentte çıkan yangında 3 konteyner kullanılamaz hale geldi. Yangından etkilenen bir anne ve bebeği, hastaneye kaldırıldı

Güzelburç Mahallesi Kızılay Konteyner Kent'te henüz nedeni belli olmayan yangın çıktı. İlk olarak bir konteynerde başlayıp, yanındaki iki konteynere de sıçrayan yangını, vatandaşlar kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekipler, yangına müdahale ederek söndürdü. 3 konteyner tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangında bir anne ile bebeğinin de etkilendiği ve sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıyor. Yangına müdahale anları cep telefonu kameralarıyla görüntülendi. (DHA)