HDP’ye operasyon

HDP’ye operasyon
İçişleri Bakanlığı, 40 ilde düzenlenen operasyonlarda HDP il ve ilçe başkanları dahil 718 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada gözaltıların sürdüğü belirtildi.HDP’nin Batman...

İçişleri Bakanlığı, 40 ilde düzenlenen operasyonlarda HDP il ve ilçe başkanları dahil 718 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada gözaltıların sürdüğü belirtildi.
HDP’nin Batman il binasına baskın düzenlendiği, İl Eş Başkanları Ömer Kulpu ve Fatma Ablay’ın gözaltına alındığı aktarıldı. Gözaltına alınan diğer kişilerin kimler olduğu henüz bilinmiyor.
HDP’DEN ALTUN’A TEPKİ
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 13 Türk vatandaşının öldüğü operasyonla ilgili olarak HDP’yi hedef almıştı. Altun, “HDP demek PKK demektir” diyerek bir de video paylaşmıştı.
HDP ise bugün Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Altuna’a tepki gösterdi. Fahrettin Altun’un boyunu aşmaktadır. Halkın gerçekleri bilmeye hakkı vardır. Hesap vereceksiniz.