Hedefimiz iktidar

Hedefimiz iktidar
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, katıldığı bir özel yayında gazeteci Hadi Özışık’ın gündeme ilişkin sorularını cevapladı.Partisine yapılan yoğun saldırıların altında yatan nedenlerde birinin de HÜDA...

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, katıldığı bir özel yayında gazeteci Hadi Özışık’ın gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Partisine yapılan yoğun saldırıların altında yatan nedenlerde birinin de HÜDA PAR’ın seçim dengelerini değiştirecek pozisyonda olduğunu savunan Yapıcıoğlu, özetle şunları söyledi:
“Bizim iktidar olma hedefimiz var. Şu anda oy olarak önümüze koyduğumuz hedef, bu seçimde yüzde 3’tü. İnşallah biz yüzde 3 barajını bu seçimde aşalım, daha sonra yüzde 7 barajını hedefe koyup o doğrultuda ilerleyecektik. Şimdi bu bir ilk adım olarak olabildiğince en yüksek sayıda milletvekili ile parlamentoda temsil edilirsek, bu ses duyulursa inanıyorum ki HÜDA PAR hakkında yapılan bu tezviratların etkisi kırılacak. Millet HÜDA PAR’ı tanıyınca bağrına basacak. O zaman HÜDAPAR’ı kimse tutamayacak. Bu kadar yoğun bir şekilde saldırıların sebeplerinden bir tanesi de budur.