HESAP SORMAYACAK MIYIZ?

HESAP SORMAYACAK MIYIZ?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski doktoru ve eski AKP Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Ünsal Ban ve boşanmak üzere olduğu eşi AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile ilgili yeni iddialarda bulundu.Taşkesenlioğlu’nun...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski doktoru ve eski AKP Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Ünsal Ban ve boşanmak üzere olduğu eşi AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile ilgili yeni iddialarda bulundu.

Taşkesenlioğlu’nun boşanmak üzere olduğu eşi Ünsal Ban’ın İngiltere’de FETÖ’nün para kasaları ile iş çevirdiğini iddia eden Çömez elinde belgeler olduğunu da söyledi. “Ünsal Ban, rektörü olduğu Türk Hava Kurumu Üniversitesi’ni 300 milyon lira civarında zarara uğrattı. Daha sonra gitti, Mengen’de bugünkü değeri 200 milyon lirayı aşan araziler aldı; arazilerine oteller, restoranlar, alışveriş merkezleri koydu” diyen Turan Çömez, “Bunlar anlaşılmasın diye götürdü bunları şoförünün üzerine yaptı. Şoförü kim? Karısı olan AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun Meclis’te danışmanlığını yapan bir isim. Bakın, Türkiye’de siyaset, parlamento, milletvekili ne halde?” ifadelerini kullandı. KRT’de gazeteci Semra Topçu’nun sorularını yanıtlayan Çömez yolsuzluğun çok daha geniş olduğunu, elde edilen yolsuzluk paraları ile Ankara’da otel, Marmaris’te araziler alındığını söyledi, “Bunların hesabını sormayacak mıyız” dedi.