HİÇBİR YALAKALIK ÖDÜLSÜZ KALMIYOR

HİÇBİR YALAKALIK ÖDÜLSÜZ KALMIYOR
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Boğaziçi Üniversitesi’nde tahribatın sürdüğünü söyleyen Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:“Boğaziçi Üniversitesi’nde aynı anlayışın devamı...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Boğaziçi Üniversitesi’nde tahribatın sürdüğünü söyleyen Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Boğaziçi Üniversitesi’nde aynı anlayışın devamı olarak göreve gelen Rektör Vekili, Can Candan Hoca’nın ilişiğini kesti. Can Candan, Türkiye açısından özellikle belgeselcilik konusunda çok önemli bir akademisyen. Tahribat devam ediyor. Yeni ilişik kesmeler, aslında bir yumuşamanın değil bir sertleşmeye gideceğini işaret ediyor. Tek sesliliği egemen kılmaya çalışan bir anlayış, ‘Melih Bulu ile yapamadık, Rektör Vekili atarız’ diye düşünüyorlarsa tarihi bir hata yaparlar. Herkes aklını başına alsın. Biz Boğaziçi ile birlikte olacağız.
SARAY REJİMİNDE BÖYLE
Bir baktık. Oğuz Göksu. Bilim insanı, doktora tezi var. ‘Lider tipolojileri bakımından Recep Tayyip Erdoğan incelemesi.’ Hiçbir yalakalık ödülsüz kalmıyor, tebrik etmek lazım. 850 sayfa çalışmış, özetini de çıkarmış. Bunu yazan kişiyi paldur küldür TRT yönetimine getirdiler. Saray rejiminde böyle. Sen üst düzey yönetime gelemezsin, çünkü sen bunları yapamazsın. Bunlar tası tarağı toplayıp giderken, Türkiye’nin gençleri şeffaf bir şekilde gerektiği göreve gelecek.”