Hiçbiri rejime muhalif değil

Hiçbiri rejime muhalif değil
HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz gezisine katıldığı gerekçesiyle kendisine tehdit ve hakaretler geldiğini belirterek, İmamoğlu’nu kendisiyle olan fotoğrafı üzerinden eleştirenleri...

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz gezisine katıldığı gerekçesiyle kendisine tehdit ve hakaretler geldiğini belirterek, İmamoğlu’nu kendisiyle olan fotoğrafı üzerinden eleştirenleri ise “zihinsel olarak Devlet’in hizmetkarları” olmakla suçladı.

Alçı, dünkü yazısının ilgili bölümünde şu ifadeleri kullandı:
“Bu fotoğraftan hareketle Ekrem İmamoğlu’na saldıranların hiçbiri -evet hiçbiri- mevcut siyasal rejimin muhalifi değil. Bilakis rejime faydalı kişiler. Hepsinin de zihinleri bir şekilde Devlet’in kontrolünde. Korku ya da başka sebeple. Sonuçta böyleler. İçlerinde geçmişte İmamoğlu’na samimi destek olanlar da vardır ama siyasal ideolojileri ya da korkaklıkları yüzünden istemeseler bile şu an bunlar zihinsel manada Devlet’in hizmetkarları. Ekrem İmamoğlu’na bu şekilde saldırarak Devlet nezdinde konfor alanlarını genişletiyorlar. Kendilerini garanti altına alıyorlar. Ortada tam bir sahtekarlık var”