Hikmet Karaman: Faruk Koca bana da yumrukla saldırmıştı

Hikmet Karaman: Faruk Koca bana da yumrukla saldırmıştı
Eski Ankaragücü teknik direktörü Hikmet Karaman, kulüp başkanı Faruk Koca'nın kendisine de yumrukla saldırdığını söyledi. Karaman, "O zaman sineye çektim, açıklamadım ama şimdi açıklıyorum" dedi.Süper Lig ekiplerinden...

Eski Ankaragücü teknik direktörü Hikmet Karaman, kulüp başkanı Faruk Koca'nın kendisine de yumrukla saldırdığını söyledi. Karaman, "O zaman sineye çektim, açıklamadım ama şimdi açıklıyorum" dedi.

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde daha önce 4 kez görev yapan teknik direktör Hikmet Karaman, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attığı için gözaltına alınan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın 2021 yılında kendisine de saldırıda bulunduğunu açıkladı.

Tecrübeli teknik direktör,  "O zaman sineye çektim, açıklamadım ama şimdi açıklıyorum. Faruk Koca, Ankaragücü’nü çalıştırırken bana da yumrukla saldırmıştı" ifadelerini kullandı.

Hikmet Karaman, 2020/2021 sezonunun 25. haftasında göreve geldiği Ankaragücü'nde 18 maçta 20 puan toplamış, sezonu 38 puanla tamamlayan sarı-lacivertli takım küme düşerek Süper Lig'e veda etmişti.

Ne olmuştu?

Süper Lig'in 15. haftasında dün akşam oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası ev sahibi ekibin başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulundu.

Yediği yumruğun ardından yere düşen Meler'e, Faruk Koca'nın yanındaki yöneticiler ve sahaya atlayan Ankaragücü taraftarları tekmelerle saldırmaya devam etti.

Yaşanan saldırının ardından hastaneye kaldırılan Halil Umut Meler'in sol göz çevresinde kanama ve çatlak tespit edildi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yaşanan saldırının ardından tüm liglerin süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.