Hollywood yıldızı Will Smith, Ramazan ayında Kuran'ı Kerim okuduğunu söyledi

Hollywood yıldızı Will Smith, Ramazan ayında Kuran'ı Kerim okuduğunu söyledi
Hollywood yıldızı Will Smith, Ramazan ayında Kuran'ı Kerim'i okuduğunu söyledi. Smith, ''Kuran çok açık. Yanlış anlamadan uzaklaşmak zordur," dedi.Hollywood yıldızı Will Smith, Mısır'lı gazeteci Amr Adeeb'e Big Time Podcast'te...
Hollywood yıldızı Will Smith, Ramazan ayında Kuran'ı Kerim'i okuduğunu söyledi. Smith, ''Kuran çok açık. Yanlış anlamadan uzaklaşmak zordur," dedi.

Hollywood yıldızı Will Smith, Mısır'lı gazeteci Amr Adeeb'e Big Time Podcast'te yaptığı açıklamada "Basitliğini sevdim; Kuran çok açık; kristal kadar açık. Yanlış anlamadan uzaklaşmak zordur," dedi.

Smith, Yahudilik, Hristiyanlık ve İslam'ın kutsal kitapları arasındaki benzerliklerden şaşırdığını söyleyerek devam etti.

"Tek hikaye gibi olduğuna şaşırdım, Tevrat'tan İncil'e ve sonra Kuran'a kadar. Abraham'ı babayı tam olarak anlamadım ve Isaac ve İsmail arasındaki ayrılık ve bu anlayışın tamamlanması güzeldi."

Smith, iki yıl önce Oscar'larda sahnede komedyen Chris Rock'a tokat attığı için manşetlere çıktı.

Olayın ardından, Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi Smith'i 10 yıl boyunca Oscar'a veya herhangi bir akademi etkinliğine katılmaktan men etti. Smith, Oscar'lardan sonra Rock'a bir açıklama yaparak, "çizgiyi aştığımı ve yanlış yaptığım" dedi.