Hüda-Par: Diplomat kılıklı Siyonistler sınır dışı edilmeli, soykırımı destekleyenlere soruşturma açılmalı

Hüda-Par: Diplomat kılıklı Siyonistler sınır dışı edilmeli, soykırımı destekleyenlere soruşturma açılmalı
Gazete Pencere Haber MerkeziHüda-Par, İsrail’in Gazze’de hastane bombalanmasına sert tepki göstererek hükümete çağrı yaptı ve “Diplomat kılıklı Siyonistler sınır dışı edilmeli, soykırımı destekleyenlere soruşturma...

Gazete Pencere Haber Merkezi

Hüda-Par, İsrail’in Gazze’de hastane bombalanmasına sert tepki göstererek hükümete çağrı yaptı ve “Diplomat kılıklı Siyonistler sınır dışı edilmeli, soykırımı destekleyenlere soruşturma açılmalı” açıklaması yaptı.

Hüda-Par Zekeriya Yapıcıoğlu yaptığı yazılı açıklamada “Vahşette sınır tanımayan katillerin anladığı tek dil var: Kuvvet” diyerek İsrail’e karşı sert tedbirler alınmasını önerdi.

Yapıcıoğlu’nun önerileri şöyle:

1- Siyonist terör şebekesinin devlet değil bir terör örgütü olduğu gerçeği görülmeli, devlet olarak tanınmasından vazgeçilmelidir. "Normalleşme" hokkabazlığından vaz geçilmelidir.

2- Siyonist işgal rejimi ile diplomatik ilişkisi olanlar bu ilişkilerini derhal kesmeli, diplomat kılıklı Siyonistleri derhal sınır dışı etmeli, kendi diplomatlarını geri çağırmalıdır.

3- Hava sahaları Siyonist işgal rejiminin hava limanlarına giden ve oralardan kalkan bütün uçaklara kapatılmalıdır. Deniz araçları ile ilgili benzer uygulama yapılmalıdır.

4- Soykırım cürmünün birkaç yetkili tarafından değil, ortak kararla işlendiği kabul edilmeli, destekleyenler ve  cesaretlendirenler ile ilgili soruşturmalar açılmalıdır. Vahşetin sorumluları hakkında derhal yakalama/tutuklama kararları çıkarılmalıdır.

5- Daha önce Güney Afrika'nın Irkçı Rejimine uygulanan toplu ambargo Siyonistlere de uygulanmalıdır.

6- Ambargoya uymayanlara yaptırım uygulanmalıdır.

7- Gazze’ye acil insani yardım gönderilmeli, bunun için Siyonistlerden izin isteme zilletine düşülmemelidir.