Icardi'nin eşi ve kızı Ayasofya'yı ziyaret etti: Wanda Nara'nın "Hürrem Sultan kostümlü" pozu beğeni rekoru kırdı

Icardi'nin eşi ve kızı Ayasofya'yı ziyaret etti: Wanda Nara'nın "Hürrem Sultan kostümlü" pozu beğeni rekoru kırdı
Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi'nin takımla yeniden anlaşması üzerine eşi Wanda Nara, çocuklarıyla birlikte Türkiye'ye geldi. İstanbul'un tarihi ve kültürel zenginliklerini ailesiyle birlikte gezen Wanda Nara, kızıyla...

Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi'nin takımla yeniden anlaşması üzerine eşi Wanda Nara, çocuklarıyla birlikte Türkiye'ye geldi. İstanbul'un tarihi ve kültürel zenginliklerini ailesiyle birlikte gezen Wanda Nara, kızıyla birlikte Hürrem Sultan ve kızı Mihrimah Sultan'ı taklit eden pozlar verdi.

Galatasaray'ın transferini uzun süredir gözlediği ünlü futbolcu Mauro Icardi (30), takımla yeniden anlaşınca, eşi ve menajeri Wanda Nara (36), çocuklarıyla birlikte İstanbul'a geldi.

Sosyal medyayı aktif kullanan Wanda Nara, geçen hafta İstanbul'da tarihi yarımadayı dolaşırken bol bol paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Çocuklarıyla beraber hem tarihi ve kültürel yerleri gezen, hem de alışveriş turu yapan Wanda Nara, önceki gün Hürrem Sultan kostümlü görüntüsünü paylaştı.

İstanbul'a hayran kaldığını her fırsatta belirten Wanda Nara, kızıyla birlikte Osmanlı dönemi kıyafetlerini de giyerek "Hürrem Sultan ve kızı Mihrimah Sultan" pozu verdi. Wanda Nara'ya reklam ve film projeleri için teklifler geldiği iddiaları gündeme geldi. Wanda Nara, geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Hayalim bir Türk dizisinde oynamak" ifadesini kullanmıştı.