İçişleri Bakanı aşiret düğününde

İçişleri Bakanı aşiret düğününde
Ankara'da, Pinyanişi aşireti önderi iş insanı Teoman Zeydan'ın oğlu Nedimcan Zeydan (24) ile Trabzonlu iş insanı Mehmet Helvalı'nın kızı Mihriban Helvalı (23), dünyaevine girdi. Çiftin nikâh şahitliğini Soylu’nun yanı sıra...

Ankara'da, Pinyanişi aşireti önderi iş insanı Teoman Zeydan'ın oğlu Nedimcan Zeydan (24) ile Trabzonlu iş insanı Mehmet Helvalı'nın kızı Mihriban Helvalı (23), dünyaevine girdi. Çiftin nikâh şahitliğini Soylu’nun yanı sıra Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, AKP 21'inci Dönem Bingöl Milletvekili Hüsamettin Korkutata, AKP Van Milletvekili İrfan Kartal, Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, 23'üncü Dönem Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, 19'uncu Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Zeydan ailesinin büyüğü Necip Zeydan yaptı.

GÜÇLÜ İNSANLARIN HEPSİ BURADA
Soylu, bu düğünün dostluğun ve birliğin tezahürü olduğunu belirterek, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da böyle ne kadar güçlü insan tanıyorsam Allah'a şükürler olsun ki hepsi bugün bu salonda. Bu büyük bir dostluğun ve birliğin tezahürüdür. Allah kimseyi dostundan eksik etmesin" dedi..