İdam AK Parti’yi karıştırmak için

İdam AK Parti’yi karıştırmak için
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, tekrar gündeme gelen idam tartışmalarıyla ilgili ‘İdam cezasını ifade edenleri; Bahçeli’yi, Erdoğan’ı, Şentop’u inandırıcı bulmuyorum’ diyerek; MHP Genel...

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, tekrar gündeme gelen idam tartışmalarıyla ilgili ‘İdam cezasını ifade edenleri; Bahçeli’yi, Erdoğan’ı, Şentop’u inandırıcı bulmuyorum’ diyerek; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘hem Erdoğan’ı sıkıştırmak hem de AK Parti’nin içine bir el bombası atmak adına’ bunu yaptığını savundu.
‘BAHÇELİ BİR TAŞLA SÜRÜ VURMAK İSTİYOR’
İdam meselesiyle ilgili Bahçeli’nin AK Parti’nin içini karıştırmak istediğini savunan Üstün, ‘’Çünkü cümlelerine baktığımızda, ‘Süleyman Soylu’yu terörle mücadelede desteklemek adına bunu önerdim’ diyor. Süleyman Soylu ile veliaht olarak gösterilen kişi arasındaki çekişmeyi sağır sultan duydu. Bahçeli, adeta bir taşla kuş sürüsü vurmak istiyor’’ diye konuştu.
‘AK PARTİ’DE HERKES BERAT ALBAYRAK’A BİAT EDİYOR’
AK Parti’de herkesin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a biat ettiğini söyleyen Üstün, “Berat Albayrak milletvekili yapıldığında bir yerlere hazırlandığını hissetmiştik ve görmüştük. Milletvekilleri, genel başkan yardımcıları, il başkanları hepsi bu işi kabul etmiş ve rollerini ona göre oynuyorlar. Biat etmeyen bu kişi ise Süleyman Soylu’dur” dedi.