İddia: PFDK'ya sevk edilecek isimler belli oldu; Fenerbahçe'den 4 futbolcu var!

İddia: PFDK'ya sevk edilecek isimler belli oldu; Fenerbahçe'den 4 futbolcu var!
Olaylı Trabzonspor- Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylar gündemdeki sıcaklığını korumaya devam ediyor. Haftalık raporunu her salı PFDK'ya ileten TFF Hukuk Müşavirliği, bu hafta PFDK sevklerini gerçekleştirmemiş, gerekçe...
Olaylı Trabzonspor- Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylar gündemdeki sıcaklığını korumaya devam ediyor. Haftalık raporunu her salı PFDK'ya ileten TFF Hukuk Müşavirliği, bu hafta PFDK sevklerini gerçekleştirmemiş, gerekçe olarak da olaylarla ilgili çoklu araştırmanın sürmesini göstermişti.

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre TFF Hukuk Müşavirliği, sevkleri kısa süre içinde açıklayacak. Hukuk Müşavirliği yapılan incelemeler ve gözlemci raporları doğrultusunda Fenerbahçe'den Oosterwolde, Osayi, Batshuayi ve İrfan Can Eğribayat'i PFDK’ya sevk edecek.

Fenerbahçe hukukçuların da olası sevklere karşı hazırlıklarını yapıyor. Fenerbahçe PFDK'da, ağır tahriklerle ve saldırılarla karşılaşan oyuncuların, nefsi müdafaa yaptıkları ileri süren bir savunma gerçekleştirecek.

Koridor kavgası bilmecesi

TFF Hukuk Müşavirliği'nin tribün olayları nedeniyle Trabzonspor Kulübü'nü ve kavgaya karışan Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz'ı da PFDK'ya sevk etmesi bekleniyor.

Soyunma odası koridorlarında gerçekleştiği ve 2 Trabzonsporlu, 2 Fenerbahçeli futbolcunun karıştığı iddia edilen kavgayla ilgili belirsizlik ise devam ediyor. İsmail Kartal'ın "Oğlumun kafasında çatlak oluştu" dediği olayın da bu kavga sırasında gerçekleştiği iddia edilmişti. Trabzonspor Kulübü ve Fenerbahçe Kulübü ise koridorda yaşandığı iddia edilen olaylarla ilgili açıklama yapmamıştı.