“İktidar, Gezi olaylarından sonra troll orduları oluşturdu”

“İktidar, Gezi olaylarından sonra troll orduları oluşturdu”
DEVA Partisi Başkanı Ali Babacan, “İktidar, Gezi olaylarından sonra kendi troll ordularını oluşturdu. Şu andaki iktidar için kaynak sorunu yok” dedi.FOX TV’de Çalar Saat programına katılan Babacan, Altılı Masa’nın dağılacağı...

DEVA Partisi Başkanı Ali Babacan, “İktidar, Gezi olaylarından sonra kendi troll ordularını oluşturdu. Şu andaki iktidar için kaynak sorunu yok” dedi.

FOX TV’de Çalar Saat programına katılan Babacan, Altılı Masa’nın dağılacağı yönündeki iddiaları değerlendirdi. Babacan, “Kriz kelimesini asla kullanmamak lazım. Altılı Masa’da pek çok görüşte farklı görüşler var. Ama masaya oturduğumuzda herkes fikrini söylüyor. Bu masayı bozan olmak hiçbir siyasi partinin kaldırabileceği bir yük değil” dedi.

“ŞU ANDAKİ İKTİDAR İÇİN KAYNAK SORUNU YOK”
Babacan, CHP’li Özel’in, “8 bin kişilik trol ordusu” iddialarına ilişkin de, “AK Parti’de olduğum dönemde Gezi olaylarına kadar troll hesaplar yoktu. İktidar Gezi olaylarından sonra kendi troll ordularını oluşturdu. Şu andaki iktidar için kaynak sorunu yok” değerlendirmesinde bulundu.