İktidardan CHP’li belediyelere 28 milyarlık ambargo

İktidardan CHP’li belediyelere 28 milyarlık ambargo
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) teknik ve proje desteğiyle yapılan Sivas’ın ilçesi Divriği Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Yaşam Merkezi törenle hizmete açıldı. Törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun,...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) teknik ve proje desteğiyle yapılan Sivas’ın ilçesi Divriği Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Yaşam Merkezi törenle hizmete açıldı. Törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök, Divriği Kaymakamı Yakup Papaker ve ilçe halkı katıldı. Torun, İmamoğlu ve beraberlerindeki heyet, açılış öncesinde Divriği Belediye Başkanı Gök ile Divriği Kaymakamı Papaker’i makamlarında ayrı ayrı ziyaret etti. Torun açılış törenindeki konuşmasında şunları söyledi:

"İBB benzer iş birliklerini başka belediyelerle de sürdürüyor. Sayın Başkanımız, sadece İstanbul’un değil, Anadolu'nun farklı köşesindeki sorunların çözümü için de siyasi parti ayırmaksızın, yoğun bir mücadele veriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, büyük bir atılım içerisinde. Yıllardır bekleyen, kangren olmuş sorunlar çözülüyor.

'BİZİM CUMHURBAŞKANIMIZA NASİP OLACAK'

Her türlü baskıya, dayatmaya, engellemelere rağmen bu hizmetler sürüyor. Şu anda maalesef onayda bekleyen 28 milyar liralık kredimiz var. Bu krediler onaylanmış olsa, -tek bir imzaya bakıyor arkadaşlar- İstanbul'umuzun, Muğla'mızın, Mersin'imizin, birçok kentimizin ulaşım, altyapı, çevre sorunları çözülecek. Sonuçta vatandaşımıza gidecek bu hizmetler. Ama maalesef bir anlayış, bunlara onay vermiyor.

Olsun, vermesinler. Ama inanıyoruz ki 2023 Haziranı'nda yapılacak seçimlerde bunu onaylamak Millet İttifakı'nın adayına nasip olacak. Bizim Cumhurbaşkanımıza nasip olacak."