İlim Yayma Cemiyeti, Ali Koç'a ziyarette bulundu

İlim Yayma Cemiyeti, Ali Koç'a ziyarette bulundu
İlim Yayma Cemiyeti, Fenerbahçe Başkanı ve iş insanı Ali Koç'a ziyarette bulunarak, cemiyetin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün, Genel Başkan Yardımcısı Dr. İsrafil Kışla ve Genel...
İlim Yayma Cemiyeti, Fenerbahçe Başkanı ve iş insanı Ali Koç'a ziyarette bulunarak, cemiyetin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün, Genel Başkan Yardımcısı Dr. İsrafil Kışla ve Genel Müdür Mesud Tan ziyarette Ali Koç'a cemiyetin faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Ziyarette ayrıca 60’lı yıllarda her Ramazan ayında İstanbul İmam Hatip Yurdunda bir akşam iftar veren, Ali Koç'un dedesi merhum iş insanı Vehbi Koç'un 1967 yılında İlim Yayma Cemiyeti'nde verdiği iftara dair bir belge ve yine merhum Vehbi Koç'un, o dönem İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı olan, merhum Vehbi Bilimer'e gönderdiği mektubun yer aldığı bir tablo da Ali Koç'a hediye edildi.

Ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı da çekildi.

 Cemiyetten yapılan açıklamada ziyarete dair şu bilgiler verildi:

"Samimi bir havada geçen ziyaret sonrasında, 60’lı yıllarda her Ramazan ayında İstanbul İmam Hatip Yurdumuzda bir akşam iftar veren, Ali Koç'un dedesi merhum iş insanı Vehbi Koç'un 1967 yılında İlim Yayma Cemiyeti'nde verdiği iftara dair bir belge ve yine merhum Vehbi Koç'un, o dönem İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı olan, merhum Vehbi Bilimer'e gönderdiği mektubun yer aldığı bir tablo hediye etti."