Trump, sabıka fotoğrafı çekilen ilk Amerikan başkanı oldu

Trump, sabıka fotoğrafı çekilen ilk Amerikan başkanı oldu
Seçim sonuçlarına müdahale davası için teslim olan eski ABD Başkanı Donald Trump’ın 4. gözaltı işleminde, tutuklama dosyası için ilk kez sabıka fotoğrafı çekildiABD Eski Başkanı Donald Trump, cezaevine teslim oldu.Trump’ın...

Seçim sonuçlarına müdahale davası için teslim olan eski ABD Başkanı Donald Trump’ın 4. gözaltı işleminde, tutuklama dosyası için ilk kez sabıka fotoğrafı çekildi

ABD Eski Başkanı Donald Trump, cezaevine teslim oldu.

Trump’ın 4. Gözaltı işleminde tutuklama dosyası için sabıka fotoğrafı çektirdi.

Trump’ın 4. Gözaltı işleminde tutuklama dosyası için sabıka fotoğrafı çekilmesi bir ABD Başkanı için ilk olma özelliği taşıyor.

Trump, 200 bin dolar kefalet ödeyerek cezaevinden çıktı.

"Perşembe Teslim Olacağım" Demişti

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabı Truth Social'da seçimlere müdahale suçlamasıyla yüzleşmek için Perşembe günü Georgia eyaletindeki bir mahkemeye gidip yetkililere teslim olacağını söylemişti.

Anlaşma, Trump'ın tanıkları tehdit etmeye veya sindirmeye çalışmadığı sürece yargılanana kadar serbest kalabileceğini söylüyor.

Trump, şantaj ve yanlış beyanlar da dahil olmak üzere 13 suçlamayı da reddediyor.

Trump: İnanabiliyor musunuz?

Trump, sosyal medya platformu Truth Social'da şunları yazmıştı: "Buna inanabiliyor musun? Perşembe günü, Radikal Sol Bölge Savcısı Fani Willis tarafından tutuklanmak üzere Atlanta, Georgia'ya gideceğim. Bu cadı avı için kampanya yürüttü ve kampanya yapmaya, para toplamaya devam ediyor. Bu, sahtekar Joe Biden'ın Adalet Bakanlığı ile sıkı bir koordinasyon içindedir."