İmamoğlu pazarcı önlüğünü giydi, espriyi patlattı: Bak, paralarıyla verdi ha...

İmamoğlu pazarcı önlüğünü giydi, espriyi patlattı: Bak, paralarıyla verdi ha...
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ile birlikte Kanarya Mahallesi’ndeki semt pazarındaki gezisinde renkli anlar yaşandı. Bir esnaf, İmamoğlu'na tezgah önlüğünü içinde paralarla birlikte...
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ile birlikte Kanarya Mahallesi’ndeki semt pazarındaki gezisinde renkli anlar yaşandı. Bir esnaf, İmamoğlu'na tezgah önlüğünü içinde paralarla birlikte teslim etti. İmamoğlu bunun üzerine, “Bak, paralarıyla verdi ha” esprisini yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ile birlikte Kanarya Mahallesi’ndeki semt pazarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlar İmamoğlu’na burslardan, yurtlardan, kreşlerden ve Kent Lokantalarından duyduğu memnuniyetlerini belirtti. İmamoğlu, bir kadın vatandaşın, “Senin kadar göğsünü gere gere gezen yok hiçbir yerde. Diğerlerini zaten görmüyoruz. Seçimden seçime…” sözlerine, “Eyvallah. Sağ olun. Her zaman. İnanın 5 senedir pazarları geziyorum. Hiç seçimle ilgili değil. Ben devam edeceğim. Çünkü sizinle konuşmadım mı işimi iyi yapamam” yanıtını verdi.

İmamoğlu, pazarcı önlüğünü giydi

Bir esnaf da tezgahının arkasına davet ettiği İmamoğlu’na pazarcı önlüğünü teslim etti. Önlüğü takan İmamoğlu’nun, “Bak, paralarıyla verdi ha” sözleri etraftakileri güldürürken, esnaftan, “Güveniyoruz, güveniyoruz” sözü geldi. İmamoğlu’nun “güven” sözlerine yanıt ise, “Yahu zaten millet İstanbul’un kasasını bana emanet etti. Allah razı olsun. Ne mutlu bana” oldu.