İmamoğlu savaş baltasını çıkardı

İmamoğlu savaş baltasını çıkardı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırım onayı verilmeyen Beylikdüzü metrosu ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma Bakanlığı’na tepki gösterdi. İmamoğlu ayrıca, kentteki tüm metrobüs duraklarına ve üst geçitlerine, “AKP...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırım onayı verilmeyen Beylikdüzü metrosu ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma Bakanlığı’na tepki gösterdi. İmamoğlu ayrıca, kentteki tüm metrobüs duraklarına ve üst geçitlerine, “AKP hükümetinin İBB’nin yapmak istediği işleri engellediğini anlatan” afişler asılacağını açıkladı:

“Bütün arkadaşlarıma söyleyeceğim, bütün metrobüs duraklarına, bütün üst geçitlere yazsınlar, 'Ey halkımız, sizin metroyla buluşmanızı engelliyorlar.’ Sizin 300 tane yeni metrobüs otobüsü ile buluşmanızı engelliyorlar. Zaten geciktirdiler. Çoktan olması gerekirken engellediler. Ben bunu bugüne kadar yapmadım ama şimdi afişe edeceğim. Artık her yere yazacağım ve insanlarımızın bunu duymasını sağlayacağım. Ben diyorum ki inşallah bu muktedir akıl o da AK Parti içerisinde vardır, İstanbul ve Ankara’da bu işe kendi ihtirasını ve şahsi koltuk menfaatlerini önde tutarak yapılan hataları inşallah engelleyip mani olurlar. Çünkü bu siyasi bir kazanım değil.

‘İSTENEN BELGELER ATILAN TWEET’TE YAZILANLARDA YOK’
Gelelim ikinci mevzuya. Yani evrakların eksikleri. 7 Eylül 2021’de, toplantıda bizden talep edilen ek belgeler var, tasarımlar var, bilgiler var. Bütün revizyonlarıyla bunları, 3 Kasım 2021 tarihli yazımızın ekinde gönderdik. Yapılan toplantıda rapor tutuluyor. Tutanak var. Orada istenilenler de 3 Kasım’da gönderiliyor. Bu istenenlerde, şu atılan tweet’te yazılanlar yok bu arada.”