İmamoğlu'na "Ne verdiniz bize" diyen vatandaşa İstanbul'daki projeler gezdirildi

İmamoğlu'na "Ne verdiniz bize" diyen vatandaşa İstanbul'daki projeler gezdirildi
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 13. Cumhurbaşkanı Seçimi 2. tur çalışmaları kapsamında İstanbul'da semt ziyaretleri gerçekleştiriyor. Dün karşılaştığı bir vatandaş, İmamoğlu'na, "Ne yaptınız,...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 13. Cumhurbaşkanı Seçimi 2. tur çalışmaları kapsamında İstanbul'da semt ziyaretleri gerçekleştiriyor. Dün karşılaştığı bir vatandaş, İmamoğlu'na, "Ne yaptınız, ne verdiniz bize?" şeklinde bir soru yöneltti. Bunun üzerine İmamoğlu, yapılan projeleri hemen ertesi gün gezdirme sözü verdi. Gezinin görüntüleri bugün İBB Başkanı'nın sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Dün İmamoğlu ve bir seçmen arasında dikkati çeken bir diyalog yaşandı. Vatandaş, İmamoğlu'na, "Ne yaptınız, ne verdiniz bize? Bana bir tane örnek gösterir misin?" diye sordu. İmamoğlu, "10 tane metroda çalışıyorum. 4'ünü açtım. Buraya park, kültür merkezi var. İstanbul'a 7 milyon metrekare yeşil alan açtım" yanıtını verinde vatandaş bu defa, "Nerede açtın?" sorusunu yöneltti, göstermesini istedi.

Bu konuşma sırasında projeleri yarın göstereceğini söyleyen İmamoğlu, bugün yayımladığı video ile bu sözü yerine getirdiğini "sürpriz sonlu" notuyla duyurdu.

Gezdiği projelerin önünde fotoğraf da çektiren vatandaş, şu ifadeleri kullandı: Yapana, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Güzel bir hizmet olmuş. Bu hizmeti kim yaparsa yapsın, siyasi görüşü ne olursa olsun benim için önem arz etmiyor. Önemli olan, bu millete hizmet yapan insanın takdiri benim için.