İmamoğlu’ndan Bahçeli’ye ‘Türk Ocakları’ göndermesi

İmamoğlu’ndan Bahçeli’ye ‘Türk Ocakları’ göndermesi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Bağımlılıkla Mücadele ve Rehabilitasyon Şube Müdürlüğü’nün mart ayında Bağcılar’da açtığı Sosyal Uyum Destek Merkezi’nde incelemelerde bulundu,...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Bağımlılıkla Mücadele ve Rehabilitasyon Şube Müdürlüğü’nün mart ayında Bağcılar’da açtığı Sosyal Uyum Destek Merkezi’nde incelemelerde bulundu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

İmamoğlu’na İBB ile Türk Ocakları İstanbul Şubesi’nin ortaklaşa düzenlediği ve açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun katıldığı “İslam Sempozyumu” nedeniyle Türk Ocakları Genel Merkezi’nin İstanbul şube yönetimini görevden alması ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tepkisi soruldu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB ile İslam Sempozyumu düzenleyen Türk Ocakları İstanbul Şubesi’nin görevden alınmasına tepki gösterdi. MHP lideri Bahçeli’nin sempozyumun açılışına katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik açıklamalarına da atıf yapan İmamoğlu, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun Türk Ocağı’na gösterdiği hassasiyetin ben şahidiyim. O hassasiyeti bir başka genel başkan gösterse Türk Ocağı bugün çok daha rahat, çok daha huzurlu yerlerde olurdu” dedi.