İmamoğlu’ndan Soylu’ya ‘çizme’ göndermesi: ‘Biz, yağmurdan sonra çizme giymiyoruz’

İmamoğlu’ndan Soylu’ya ‘çizme’ göndermesi: ‘Biz, yağmurdan sonra çizme giymiyoruz’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Dudullu ve Ömerli arasında yaklaşık 15 kilometre uzunluğundaki yeni içme suyu iletim hattını hizmete açtı. İmamoğlu, törende İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Dudullu ve Ömerli arasında yaklaşık 15 kilometre uzunluğundaki yeni içme suyu iletim hattını hizmete açtı. İmamoğlu, törende İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ‘çizme’ göndermesinde bulundu. İmamoğlu, “Biz, yağmurdan sonra çizme giymiyoruz, yağmurdan önce çizme giyiyoruz” dedi.

İmamoğlu, şunları söyledi:

“HAYATA GEÇİRDİĞİMİZ PROJELER SEÇİME ENDEKSLİ DEĞİL
‘150 Günde 150 Proje’ maratonunda, her biri İstanbul’un lehine akıl ve bilimsel tabanda geliştirilen projeleri hayata geçiriyoruz. Süreci iyi analiz edilmiş, maliyetleri ve finansmanından ihalesine ve sürecin sonraki takibi, denetimi ve sona erdirilişiyle beraber bütüncül bir biçimde şehrin sorunlarını ele alıyoruz. Süreç başlangıçlarında vatandaşlarımızın taleplerini alıyoruz. Sosyal faydayı maksimum gözeten ve doğru yatırım anlamında da hareket eden bir anlayışla yol yürüyoruz. Günü kurtarma odaklı değil. İçerisinde seçime endeksli bir hareket yapalım kaygısı yok. Gözünü boyayalım anlayışı da yok. Artı, devamlılık kaidesi içerisinde görev kime nasip olursa olsun başlangıcından bitimine, yani bir sonraki, bayrak devredeceğimiz ana kadar süreci mutlak şeffaf bir biçimde yönetiyoruz. Muamma, bilinmez hiçbir tarafı olmayan anlayışla yürütüyoruz. Bir proje kavramına böyle bakıyoruz. Dolayısıyla bugün yaptığımız açılış, tam da böyle bir hizmetin tarifi.