İmamoğlu’ndan TRT tepkisi: Bugünlerin arşivini açacağız

İmamoğlu’ndan TRT tepkisi: Bugünlerin arşivini açacağız
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, devlet yayın organı olan TRT’nin muhalif belediye başkan adaylarına yer vermemesine tepki gösterdi. İmamoğlu, TRT’ye adalet geleceğini belirterek, “Bugünlerin arşivini...
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, devlet yayın organı olan TRT’nin muhalif belediye başkan adaylarına yer vermemesine tepki gösterdi. İmamoğlu, TRT’ye adalet geleceğini belirterek, “Bugünlerin arşivini açacağız, bir tane Ekrem İmamoğlu bulamayacağız” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayrampaşa ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu.

İktidarı "çıldırttığını" söyleyen İmamoğlu, "Çok çalışmaya büyün arkadaşlarımla gayret ettim. Onları çalışkanlığımızla 18 günde deli ettim, 5 yılda çıldırtacağım demiştim, vallahi çıldırdılar. Bu kardeşiniz göreceksiniz, bundan sonra da ahlaklı ve erdemli bir şekilde çalışmaya devam edecek, söz veriyorum. Eski ne deniyordu, 'Çalıyor ama çalışıyor'. Artık bu millet ne diyor, hem çalmıyor hem de çalışıyor" ifadelerini kullandı.

İBB ve şirketlerinin sık sık denetlendiğini dile getiren İmamoğlu, "KİPTAŞ'ı bizden önce 12 yıl boyunca hiç denetlemediler. Denetlenmekten asla kaçınmayız. Bizim milletimize hesap verme zorunluluğumuz var" dedi.

Devlet televizyonu TRT'nin tarafsız yayıncılık yapmadığını belirten Ekrem İmamoğlu, "Türkiye'de medya diye bir var mı yok mu belli değil. 12 tane televizyon, TRT dahil, bırakın benim haberimi vermeyi reklamlarımızı bile vermeme kararı aldılar. TRT kimin, milletin. TRT'nin her kuruşu sizin cebinizden çıkıyor. Ama o televizyonda, 16 milyonun belediye başkanıyım, adım bile geçmedi. 3 yıl, 5 yıl sonra Allah'ın izniyle bu memleketin her kurumuna olduğu gibi TRT'ye de adalet gelecek, bugünlerin arşivini açacağız, bir tane Ekrem İmamoğlu bulamayacağız. Ama unuttukları bir şey var, bu milletin hafızası iyiyi de unutmayacak kötüyü de unutmayacak" diye konuştu.