İNCE ÖZDAĞ İTTİFAKI WHATSAPP MESAJI İLE BİTTİ

İNCE ÖZDAĞ İTTİFAKI WHATSAPP MESAJI İLE BİTTİ
Memleket Partisi, Zafer Partisi, Doğru Parti ve Adalet Partisi bir süredir ittifak içindeydi. Ancak Zafer Partisi’nin adaylık için yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a çağrı yapması sonrasında İnce,...

Memleket Partisi, Zafer Partisi, Doğru Parti ve Adalet Partisi bir süredir ittifak içindeydi. Ancak Zafer Partisi’nin adaylık için yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a çağrı yapması sonrasında İnce, ittifaktan ayrıldı.

Özdağ, Kayseri Kent Türk TV’de katıldığı canlı yayında, ”Sayın İnce 24 saat önce, ‘Ben bu ittifaktan çekiliyorum, hakkınızı helal edin’ diye dört genel başkanın bulunduğu gruba mesaj attı,” dedi. İttifaktan ayrılan Muharrem İnce katıldığı canlı yayında gerekçesini, Özdağ’ın Yavaş’a yaptığı adaylık çağrısı olarak açıklamış, kimsenin yedek aday olmadığını belirtmişti. İnce, “Sayın Özdağ bir partinin genel başkanı, ben de öyleyim. Mansur Yavaş da başka bir partinin belediye başkanı. Ben bunu siyasi nezaketsizlik olarak görürüm, doğru değil bu. Sen partiyi niye kurdun o zaman? Belediye önüne bizi davet ediyor, benim belediyede işim yok,” demişti.