İnceleme başlatıldı, Akademi’den Will Smith’e kınama

İnceleme başlatıldı, Akademi’den Will Smith’e kınama
ABD’nin Los Angeles kentindeki 94. Oscar Ödülleri töreninde, oyuncu Will Smith’in sunucu Chris Rock’a tokat atması sonrasında organizasyon, olayı kınadı. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi’nden yapılan yazılı açıklamada,...

ABD’nin Los Angeles kentindeki 94. Oscar Ödülleri töreninde, oyuncu Will Smith’in sunucu Chris Rock’a tokat atması sonrasında organizasyon, olayı kınadı. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi’nden yapılan yazılı açıklamada, pazar gecesi düzenlenen törende sunucu Chris Rock’ın bir şakasını ağır bularak tokatla karşılık veren ve aynı gecede “En İyi Aktör” ödülünü alan Will Smith’in hareketinin kınandığı, olayın “resmi incelemesinin” başlatıldığı belirtildi.

SMITH’E DAVA AÇILABİLİR
Hollywood’u sarsan olayın ardından birçok iddia ortaya atılırken, hukuk uzmanlarına göre, Chris Rock, Will Smith’e tazminat davası açabilir. Beverley Hills avukatı Adam Michael Sacks, “Rock, Will Smith’i halkın önünde kendini aşağıladığı ve utandırdığı için dava edebilir. Saldırının kendi güvenliğini hedef aldığını ve kariyerini zedelediğini söyleyebilir” dedi.