İnci Taneleri’nin Dilber’i Hazar Ergüçlü: Zirvede olmak mutlu ediyor

İnci Taneleri’nin Dilber’i Hazar Ergüçlü: Zirvede olmak mutlu ediyor
Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “İnci Taneleri”nde ses getiren Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, başarının keyfini sürdüğünü söyledi.Kanal D’nin yeni sezona damga vuran dizisi “İnci Taneleri”nde rol...
Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “İnci Taneleri”nde ses getiren Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, başarının keyfini sürdüğünü söyledi.

Kanal D’nin yeni sezona damga vuran dizisi “İnci Taneleri”nde rol alan Hazar Ergüçlü önceki gün Levent’te görüntülendi. Kaş tasarım merkezinde işlem yaptıran ünlü oyuncu çıkışta kameralara konuştu.

Dizide yaptığı pavyon dansı da çok beğenilen ve sosyal medyada gündem olan ünlü oyuncu, başarının keyfini sürdüğü söyledi: “Zirvede olmak bizi çok mutlu ediyor. Dilber dansının bu kadar konuşulmasına şaşırdım. Keyfim yerinde.”

DJ Artz olarak bilinen Efe Çelik’le 4 aydır aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, ilişkisi hakkındaki sorulara “Çok güzel gidiyor, mutluyuz” demekle yetindi. Ergüçlü’nün sağ el bileğindeki bandaj da dikkat çekti. Ergüçlü, bandajı soran muhabirlere “Önemli bir şey değil, incittim” açıklamasında bulundu.

Ergüçlü, Yılmaz Erdoğan’ın hem yazdığı hem de başrolünü üstlendiği dizide canlandırdığı Dilber’i anlattı. Dilber için ünlü oyuncu şunları söyledi: “Dilber son derece açık, çok sık gelgit yaşayan, duygularıyla hareket eden bir karakter.”

Dilber'den yeni dans! Hazar Ergüçlü'den yine ses getirecek bir performans -  Gecce Magazin Haberleri

Hazar Ergüçlü’nün “İnci Taneleri” dizisinde yaptığı danslar sosyal medyada büyük ses getirdi. Birçok kişi Ergüçlü’nün hayat verdiği Dilber’in danslarını taklit ederek sosyal medyaya videolar çekti.