İnci Taneleri'nin yeni bölümünde pavyon sahnelerine hiç yer verilmedi

İnci Taneleri'nin yeni bölümünde pavyon sahnelerine hiç yer verilmedi
İnci Taneleri dizisinde Ramazan ayı nedeniyle pavyon sahnelerine ara verileceği iddia edilmişti. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde, hiç pavyon sahnesinin yer almadığı belirtildi.BKM imzalı İnci Taneleri’nde Dilber’in (Hazar...
İnci Taneleri dizisinde Ramazan ayı nedeniyle pavyon sahnelerine ara verileceği iddia edilmişti. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde, hiç pavyon sahnesinin yer almadığı belirtildi.

BKM imzalı İnci Taneleri’nde Dilber’in (Hazar Ergüçlü) pavyondaki fenomen olan dans sahnelerine ramazan nedeniyle ara verileceği ortaya çıkmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Yılmaz Erdoğan’ın yazıp başrolünü oynadığı dizinin yarın ekrana gelecek bölümünde hiç pavyon sahnesi yer almıyor. Şenol Sönmez’in yönettiği dizide hastaneden çıkan Dilber, oğlunun yanına gelmesiyle rahat bir nefes alacak.

Dilber’in hedefi belalı kocası Zahir’den (Musrafa Yıldıran) kurtulmaktır.

Bunun için planlar yapacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) oğlu Cihan’la (Kubilay Aka) diyalog kurmak için fırsat kollayacak. Bu durum Cihan’ın kafasını karıştıracak. Bu arada Azem, Piraye’nin (Selma Ergeç) ailesiyle aynı yerde çalışmayı reddedecek. Bunun üzerine Piraye, Azem’e reddedemeyeceği bir teklif sunacak.