İran Ligi'ne bir Türk teknik adam daha...

İran Ligi'ne bir Türk teknik adam daha...
Teknik direktör Mustafa Özer, İran Ligi (İran Persian Gulf Pro League) ekiplerinden Sanat Naft takımıyla sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Sezona TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekibi Zonguldak Kömürspor teknik direktörü olarak başlayan...
Teknik direktör Mustafa Özer, İran Ligi (İran Persian Gulf Pro League) ekiplerinden Sanat Naft takımıyla sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Sezona TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekibi Zonguldak Kömürspor teknik direktörü olarak başlayan Mustafa Özer, İran ekibi Sanat Naft ile anlaşmaya vardı. İran temsilcisi, 54 yaşındaki teknik adam ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

Mustafa Özer daha önce Siirtspor, Gaskispor, Yozgatspor, Maltepespor, Etimesgut Şeker, Bugsaş Spor, Yeni Orduspor, Eskişehirspor, Ankaraspor, Bayrampaşa, Osmaniyespor FK ve Zonguldak Kömürspor'de yardımcı antrenör ve teknik adam olarak görev yaptı.

İran'da görev alacak 3. Türk teknik direktör

Mustafa Özer, İran'da takım çalıştıracak 3. teknik adam olacak. Türk futbolunun efsane isimlerinden Mustafa Denizli, 2005-06 sezonunda İran'ın Pas takımını, 2006-07 ve 2011-2012 sezonunda Persapolis'i son olarak ise 2019-2020 sezonunda Tractor FC takımını çalıştırdı.

Ertuğrul Sağlam ise 2017-2018 ve 2021-22 sezonlarında Tractor FC'de toplam 27 maç teknik direktörlük görevini üstlendi