Işın Karaca'dan şoke eden iddialar: Bülent Cihantimur annemi yanlış ameliyat etti

Işın Karaca'dan şoke eden iddialar: Bülent Cihantimur annemi yanlış ameliyat etti
Ünlü estetisyen Bülent Cihantimur ile Eylem Tok'un, 17 yaşındaki oğlunun ehliyetsiz olarak kullandığı otomobil ile yaptığı kaza sonrası 29 yaşındaki Oğuz Murat Acı hayatını kaybetmişti. Kaza sonrası Timur Cihantimur annesi...
Ünlü estetisyen Bülent Cihantimur ile Eylem Tok'un, 17 yaşındaki oğlunun ehliyetsiz olarak kullandığı otomobil ile yaptığı kaza sonrası 29 yaşındaki Oğuz Murat Acı hayatını kaybetmişti. Kaza sonrası Timur Cihantimur annesi Eylem Tok ile Mısır'a kaçmıştı. Oradan da kaçan anne-oğulun Amerika Birleşik Devletleri'ne gittiği açıklanmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise son olarak Amerika'ya kaçan Eylem Tok ve oğlunun iadesine ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı:

''İade dosyamızı ilettik ve geçici tutuklama evrakımızı da gönderdik. Bugün itibarıyla Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı'ndan cevap geldi. Bu cevabi yazıda istenen bazı belgeler var. Bu belgeleri de tamamladık. Buradaki süreci takip ediyoruz.''

Bir çıkış da ünlü şarkıcı Işın Karaca'dan...

Eski eşi Eylem Tok ve kazaya neden oğlu T.C.'yi havaalanına bırakan Estetik Cerrahı Bülent Cihantimur'a da yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Konuyla ilgili her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkarken bir çıkış da ünlü şarkıcı Işın Karaca'dan geldi.

Aramızda Kalmasın canlı yayınına konuk olan Işın Karaca, yaklaşık 10 yıl önce annesinin Bülent Cihantimur tarafından birkaç kez ameliyat edildiğini söyledi.

''Bir kulak memesi yok''

Karaca "Annemin yüzü yamuk. Bir kulak memesi yok. Yanlış ilaç verdiği için de annemin kalbi durdu" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

''EX evladın değil...''

Karaca sözlerine şöyle devam etti; "İlk günden beri en çok merak ettiğim, Dr’B nin nerde olduğu! Oğlun birilerini hayattan koparıyor! Bir çocuğu babasız bırakıyor! Annesi çocuğu yurt dışına kaçırıyor ama ortada baba yok! Ex eşin olabilir! Ex evladın değil!"