İsmail Kartal: Bu üç puanımız biraz hasarlı oldu

İsmail Kartal: Bu üç puanımız biraz hasarlı oldu
Süper Lig'in 17'nci haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'u 4-3 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.Önemli bir deplasmandan 3...

Süper Lig'in 17'nci haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'u 4-3 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Önemli bir deplasmandan 3 puanla döndüklerini belirten İsmail Kartal, "Biz maça gerçekten iyi hazırlandık. Maçta hemen 2-0 öne geçtik. 2-0'dan sonra tam devre arasına girerken kendi aramızda yaptığımız bir anlaşmazlıktan dolayı yediğimiz gol ile devre arasına 2-1'lik sonuçla girdik. İkinci yarıya yine iyi başladık. 3-1'i bulduk. 3-1'den sonra yine kolay goller yedik. Biz bu kadar goller yememeliyiz. Sonuçta biz şampiyonluğa oynayan bir takımız. Oyunun sonun doğru biraz ortam gerildi. 4-3 kazanmasını bildik. Bu 3 puanımız biraz hasarlı oldu. Sonuçta yediğimiz kırmızı kartlarda var. Bu kadar basit kırmızı kartın ne olduğunu, hakemler ile oyuncularımız arasında geçen diyalogları bilmiyoruz. Oyuncularımızla konuşup ona göre bir değerlendirme yapacağız. Çok önemli bir deplasmandan 3 puan aldık. Kayserispor zorlu bir deplasman. Bu deplasmanı da bu şekilde geçtik. Oyuncularımızı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Fred'in kırmızı kart görmesi ile ilgili soruyu yanıtlayan Kartal, "Her oyuncu bizim için önemli ve değerli. Fred'de bizim değerli oyuncularımızdan birisi. Olmaması bizi tabi ki üzecek. Fred'in yokluğunu dolduracak kendi içimizden bir çözüm bulacağız. En iyi şekilde Galatasaray maçına çıkacağımızı düşünüyorum" yanıtını verdi.