İsmail Kartal'dan Sumudica tepkisi: Muhatap olmak istemiyorum

İsmail Kartal'dan Sumudica tepkisi: Muhatap olmak istemiyorum
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica'nın kendisiyle ilgili sözlerine tepki gösterdi. Kartal, "Onunla ilgili bir cevap vermek istemiyorum, muhatap olmak istemiyorum" dedi.Ziraat Türkiye Kupası...
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica'nın kendisiyle ilgili sözlerine tepki gösterdi. Kartal, "Onunla ilgili bir cevap vermek istemiyorum, muhatap olmak istemiyorum" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gaziantep FK'yi 2-0 yenerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, her iki takımın da saha zemininden dolayı zorluk çektiğini ifade etti.

Zemininden dolayı iki futbolcularının sakatlık yaşadığını anlatan Kartal, şöyle konuştu:

"Oyuncularım sahada pas yapamadıklarını, ayaklarının şiştiğini, ağır zeminden dolayı çok zorlandıklarını söylediler. Bu kadar tempolu maçlar olabilmesi için sahaların daha iyi olması lazım. Daha iyi zeminde daha iyi futbol oynatabilelim. Taraftarlarımıza daha seyir zevki yüksek maçlar izletebilelim. Bugün her iki takımın da oyuncuları da ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Ama her iki takımda kötü zeminde futbol oynamaktan çok topu nasıl kontrol edebiliriz, onunla mücadele ettiler. Sahanın zeminiyle ilgili, bu sahalarla ilgili görevliler kimse daha iyi bakıma alsınlar. Gaziantep takımı iyi bir takım daha iyi bir zemin olsa onlar da kazanabilirlerdi."

Çeyrek finale yükseldikleri için mutlu olduklarını aktaran Kartal, oyuncularını tebrik etti.

Kartal, bir gazetecinin Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantep'te oynanan karşılaşma sonrası Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın kendisiyle ilgili söyledikleri için ise "Onunla ilgili bir cevap vermek istemiyorum, muhatap olmak istemiyorum" dedi.

Ne olmuştu?

Ligde oynanan karşılaşma sonrası İsmail Kartal’ın Zemin eleştirisi ile ilgili olarak Sumudica, “İsmail Kartal'ın bu zemine saygı duyması gerekiyor. Bir hocanın zeminle ilgili konuşmaması lazım. Bunları neden konuşuyor bilmiyorum istiyorlarsa federasyondan izin çıkarırlarsa biz orada oynayalım. Biz bu zeminde oynuyoruz sonuçta. Profesyonel anlamda bakılınca hocanın zeminle ilgilenilmemesi gerekiyor. Biz bu zeminde oynuyoruz o da oynamayı kabul etmeli. Şimdi biz Sivas'a gideceğiz ve eksi derecelerde oynayacağız zemin kötü olacak. Puan kaybedersek bu bahanemiz mi olacak? Biz tüm teknik direktörlere saygı duyuyoruz burası bizim stadımız İsmail Kartal da buna saygı duyacak.” demişti.