İSPANYA İLE ALMANYA YENİŞEMEDİ 1-1

İSPANYA İLE ALMANYA YENİŞEMEDİ 1-1
2022 Dünya Kupası E Grubu’nun iki favori takımı İspanya ve Almanya birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Al Khor kentindeki maç 1-1’lik beraberlikle sona erdi ve iki takım da üst tur şansını son maça bıraktı. İspanya 4 puanla...

2022 Dünya Kupası E Grubu’nun iki favori takımı İspanya ve Almanya birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Al Khor kentindeki maç 1-1’lik beraberlikle sona erdi ve iki takım da üst tur şansını son maça bıraktı. İspanya 4 puanla liderlik koltuğunda otururken, son sıradaki Almanya 1 puana ulaştı. İspanyollar gruptaki son maçında 3 puanlı Japonya ile karşılaşacak. Almanya ise, Japonya’yı yenen ve 3 puanı bulunan Kosta Rika ile karşı karşıya gelecek. Grubun son maçlarında alınacak skorlar, son 16’ye yükselecek ekipleri belirleyecek.


KANADA EVİNE DÖNÜYOR 4-1
2022 Dünya Kupası F Grubu maçında Hırvatistan, 1-0 geri düştüğü maçta Kanada'yı 4-1 yendi. Kanada'yı öne geçiren Alphonso Davies, ülkesinin Dünya Kupası finallerindeki ilk golünü atarak tarihe geçti. Bu yenilginin ardından Kanada, ev sahibi Katar'ın ardından turnuvaya veda eden ikinci ekip oldu. Puanını 4 yapan Hırvatistan ise gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde etti.


KOSTA RİKA SÜRPRİZİ 1-0
E Grubu ikinci maçında Kosta Rika, Japonya’yı Fuller’in attığı golle 1-0 mağlup etti.
Bu sonuçla Kosta Rika, ilk galibiyetini aldı. Japonya ise ilk yenilgisini yaşadı.
Kosta Rika, ilk müsabakasında İspanya’ya 7-0 yenilmişti. Japonya ise Almanya’ya 2-1 üstünlük kurmuştu.