İspanya, Kosta Rika'nın fişini ilk yarıda çekti

İspanya, Kosta Rika'nın fişini ilk yarıda çekti
2023 FIFA Kadınlar Dünya Kupası C Grubu maçında turnuvanın favorilerinden İspanya, Kosta Rika'yı ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. İspanyollar, bir penaltı atışından da faydalanamadı.Avustralya ile Yeni Zelanda'nın...

2023 FIFA Kadınlar Dünya Kupası C Grubu maçında turnuvanın favorilerinden İspanya, Kosta Rika'yı ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. İspanyollar, bir penaltı atışından da faydalanamadı.

Avustralya ile Yeni Zelanda'nın ortaklaşa ev sahipliği yaptığı 2023 FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nın heycanı TRT SPOR'da devam ediyor.

C Grubu'nda yer alan İspanya ile Kosta Rika, Yeni Zelanda'nın başkenti Wellington'da bulunan Bölgesel Stadyumu'nda kozlarını paylaştı.

Turnuvanın favorileri arasında gösterilen İspanya, 21. dakikada Valeria del Campo Gutierrez'in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. 23. dakikada Aitana Bonmati Conca farkı 2'ye çıkardı: 2-0

Esther Gonzalez'in 27. dakikada kaydettiği golle skoru 3-0 yapan İspanya, 34. dakikada ise Jenifer Hermoso ile bir penaltı atışından da faydalanamadı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve İspanya, grup maçlarına 3 puanla başladı.

Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar, son 16 turundan başlayarak finale kadar devam eden eleme maçlarının ardından kupayı kazanmaya çalışacak.