İstanbul 1’den büyük

İstanbul 1’den büyük
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ’nin Ataköy’de başlattığı atık su tüneli inşaatını yapacak TBM cihazının yer altına indirilme törenine katıldı ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.İmamoğlu,...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ’nin Ataköy’de başlattığı atık su tüneli inşaatını yapacak TBM cihazının yer altına indirilme törenine katıldı ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.
İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Kanal İstanbul’u inadına yapacağız” sözleriyle ilgili değerlendirmesini soran gazetecilere, “İstanbul’la inatlaşmayı hala kendisine marifet görenlere ben, 23 Haziran’ı hatırlatıyorum. “İstanbul’la inatlaşılmaz. ‘İlla inatlaşacağım’ diyenlere de açıkçası ben, ‘İstanbul, burada’ diyorum. Ama unutulmasın, İstanbul, bir şeyi kanıtlamıştır; İstanbul, 1’den büyüktür. Nokta” yanıtını verdi.
‘İNATLA YAPILAN HİZMET MİLLETİN YARARINA OLMAZ’
Hizmetin inatla yapılamayacağını vurgulayan İmamoğlu, “İnatla yapılan hizmetin de milletin yararına olma şansı yoktur. İstanbul’a dair önemli bir karakter bizim için; İstanbul’a asla ihanet ettirmemek. Zira İstanbul’a ihanet edenlere vatandaşımızın cevabını geçmiş seçimde hep beraber gördük, yaşadık. Bu saatten sonra elbette biz de İstanbul’a asla ihanet etmeyeceğiz ve asla ihanet edilmesine de imkan tanımayacağız, fırsat vermeyeceğiz” diye konuştu.