İstanbul'un Yıldızları, Murat Kurum'u desteklediklerini açıkladı

İstanbul'un Yıldızları, Murat Kurum'u desteklediklerini açıkladı
İstanbul'un Yıldızları isimli ekip, kırmızı ışıkta bekleyen sürücülere yaptıkları dans gösterileri ile tanındı. Ekip Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum'a destek verdiklerini açıkladı.Kentin farklı meydanlarında ve trafik...
İstanbul'un Yıldızları isimli ekip, kırmızı ışıkta bekleyen sürücülere yaptıkları dans gösterileri ile tanındı. Ekip Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum'a destek verdiklerini açıkladı.

Kentin farklı meydanlarında ve trafik ışıklarında dans gösterili etkinlikler düzenleyen İstanbul'un Yıldızları üyesi gençler, bu kez Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda buluştu.

Grup adına açıklama yapan Beyza Nur Koca, hareketlerinin gençlerden oluşan bir mutluluk hareketi olduğunu söyledi.

Koca, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir adayı Murat Kurum'a destek vereceklerini şu sözlerle anlattı:

"31 Mart yerel seçimlerini İstanbul için yeniden bir başlangıç olarak görüyoruz. Bu seçimin, İstanbul'un karşı karşıya olduğu sorunlara çözümler getirecek bir dönüm noktası olduğuna inanıyoruz. İstanbul'un Yıldızları olarak seçimden sonra pişman olmamak için sessiz kalmamaya karar verdik ve şimdi sorumluluk duygusuyla harekete geçerek sesimizi yükseltiyoruz. İstanbul'a iyi geleceğini, bu şehri mutlu edeceğini düşündüğümüz, bizlere umut veren bir isim var; bu ismin Murat Kurum olduğuna inanıyoruz."