İtalya Ligi'nde görülmemiş olay! Teknik adam, rakip takım oyuncusuna kafa attı

İtalya Ligi'nde görülmemiş olay! Teknik adam, rakip takım oyuncusuna kafa attı
İtalya Serie A'da düşme potasına yakından ilgilendiren maçta Lecce ile Hellas Verona karşı karşıya geldi. Lecce, sahasında Hellas Verona'ya 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın sonunda ise sahalarda nadir görülen olaylardan biri...
İtalya Serie A'da düşme potasına yakından ilgilendiren maçta Lecce ile Hellas Verona karşı karşıya geldi. Lecce, sahasında Hellas Verona'ya 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın sonunda ise sahalarda nadir görülen olaylardan biri yaşandı. saha karıştı. Son düdükle birlikte sahaya dalan Lecce Teknik Direktörü Roberto D'Aversa, Verona santrforu Thomas Henry'nin üzerine yürüdü. Sinirlerine hakim olamayan D'Aversa, Henry'e kafa attı. Yaşanan olayın ardından arbede çıkarken hakem; teknik direktör ve futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

[video width="480" height="270" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/italyakafa1103.mp4"][/video]

D’Aversa: Ayırmak niyetiyle gitmiştim

Maçın ardından Sky'a konuşan Lecce Teknik Direktörü Roberto D'Aversa, "Maçın son dakikalarında bazı provokasyonların olduğu heyecanlı bir final vardı. Sonra Henry ve ben temasa geçtik, bu hareketi görmek hoş değildi, niyetim herkesi ayırmaktı ama o kışkırtmaya devam etti. Kesinlikle sahaya bir şey için girmedim. Bir oyuncuya kafa atmak önceden planlanmış bir şey değildi. Verona yöneticileriyle zaten konuştum. Bunun için özür dilerim.” açıklamasında bulundu.

Lecce Kulübü de maç sonu açıklama yaparak saldırıyı kınadı. Açıklamada, D'Aversa'nın maç sonunda Henry ile telefon görüşmesi gerçekleştiği belirtildi ve futbolcudan özür dilendi.