İTALYA’NIN GÖZÜ FENER’DE

İTALYA’NIN GÖZÜ FENER’DE
Jorge Jesus yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe ’de olası takviyeler dışında kadrodaki isimlerin de durumu merak ediliyor. Birçok takım, Fenerbahçe’nin yıldızlarına ilgi gösterirken son olarak İtalya’dan...

Jorge Jesus yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe ’de olası takviyeler dışında kadrodaki isimlerin de durumu merak ediliyor. Birçok takım, Fenerbahçe’nin yıldızlarına ilgi gösterirken son olarak İtalya’dan yeni bir ilgi gündeme gelmiş durumda. Yaz döneminde Kim Min-Jae’nin Napoli’ye transferinin verdiği olumlu sonuç, İtalyan ekiplerinin ilgisini Türkiye’ye ve özellikle Fenerbahçe’ye çekmiş durumda. Geçmiş dönemlerde Kim Min-Jae dışında Eljif Elmas, Vedat Muriqi gibi isimleri de Serie A’ya yollayan Sarı-Lacivertliler’de şimdi de Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Miguel Crespo gibi isimler yakından takip ediliyordu. Napoli’nin Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler ve Miguel Crespo’yu kadrosuna katmak istediği iddia edilmiş Ferdi ile Milan, Crespo ile Inter’in de ilgilendikleri belirtilmişti.

Yeni bir İtalyan ekibi devrede
Fenerbahçe’nin gözde bu 3 ismi dışında diğer oyuncuları da İtalyanlar tarafından yakından takip ediliyor. Serie A ekiplerinden Torino, hücum hattında yaşadığı sıkıntıları gidermek adına gözünü Sarı-Lacivertliler’in hücum oyuncularına çevirmiş durumda.