'İyi evliliğin sırrı iyi seks' diyen Biden, başkanlığı değil sevişmeyi seçmiş

'İyi evliliğin sırrı iyi seks' diyen Biden, başkanlığı değil sevişmeyi seçmiş
2004  yılındaki ABD başkanlık seçimlerine girmeyi kabul etmeyen Biden, "Evde kalıp, çocuklar uyurken eşimle sevişmeyi tercih ederim" demiş.ABD'de uzun yıllar New York Times'ın Beyaz Saray muhabirliğini yapan gazeteci Katie Rogers'ın,...
2004  yılındaki ABD başkanlık seçimlerine girmeyi kabul etmeyen Biden, "Evde kalıp, çocuklar uyurken eşimle sevişmeyi tercih ederim" demiş.

ABD'de uzun yıllar New York Times'ın Beyaz Saray muhabirliğini yapan gazeteci Katie Rogers'ın, First Lady'ler hakkında yazdığı kitabın yankıları sürüyor. "American Woman: The Transformation of the Modern First Lady, from Hillary Clinton to Jill Biden" (Amerikan Kadını: Hillary Clinton'dan Jill Biden'a Modern First Lady'nin dönüşümü) isimli kitabın tamamı henüz yayınlanmadı ancak, kitaptan küçük bölümler kamuoyuyla paylaşılıyor.

ABD Başkanı Joe Biden'ın 'evlilik tavsiyeleri' de kitapta yer alıyor. Buna göre geçtiğimiz yıllarda Biden, yardımcıları ile yaptığı bir sohbette uzun ve kalıcı evliliğin sırrının 'iyi seks' olduğunu belirtiyor.

'Üzerinde bikini ve karnındaki 'hayır' yazısıyla odaya girdi'

2004 yılında Biden'ın başkanlık yarışına girmesi için 'baskı altında' olduğunu yazan Rogers, başka bir anıya da yer veriyor. Rogers'ın aktardığına göre Biden'ın siyasi kariyerinde kilit rolü olan 47 yıllık eşi Jill Biden, 2004 yılında adaylık tartışmaları sürerken eşinin adaylığına ilginç bir yöntem ile karşı çıkmış. Jill Biden, üzerinde bikini ve karnına yazdığı 'HAYIR' yazısıyla eşi ile beraber birkaç kişinin daha bulunduğu odaya girmiş. Rogers, bunu anıyı anlatırken "Bu, Joe Biden'ın dikkatini çekti. Size o odada kimin oturduğunu söylemeyeceğim ama onlar da mesajı aldılar” diye yazıyor.

'Evde kalıp eşimle sevişmeyi tercih ederim'

Yine aynı yıl başkanlık adaylığı tekliflerini reddeden Biden'ın, "Evde kalıp, çocuklar uyurken eşimle sevişmeyi tercih ederim" dediği de aktarılıyor.