İYİ Parti lideri Akşener, Aksaray'da iftar programında konuştu

İYİ Parti lideri Akşener, Aksaray'da iftar programında konuştu
İYİ Parti lideri Akşeneri Aksaray'da esnaf ziyareti sonrası iftar programında konuştu. Emekli ikramiyeleri ve maaşlarına yönelik yapılması gerekenleri sıralayan Akşener, "Emekli ikramiyesinin 7 bin lira olmasını, emeklilere seyyanen...
İYİ Parti lideri Akşeneri Aksaray'da esnaf ziyareti sonrası iftar programında konuştu. Emekli ikramiyeleri ve maaşlarına yönelik yapılması gerekenleri sıralayan Akşener, "Emekli ikramiyesinin 7 bin lira olmasını, emeklilere seyyanen 11 bin lira zam yapılmasını, en düşük emekli maaşının da asgari ücretin altında olmamasını öneriyoruz." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aksaray'da esnaf ziyareti sonrası iftar programında konuştu.

Emekli ikramiyeleri ve maaşlarına yönelik yapılması gerekenleri sıralayan Akşener, "Emekli ikramiyesinin 7 bin lira olmasını, emeklilere seyyanen 11 bin lira zam yapılmasını, en düşük emekli maaşının da asgari ücretin altında olmamasını öneriyoruz. İktidar bu dediğimizi yaparsa tamam ama yapmadığı takdirde görev sizin. Ey emekli kardeşlerim cezasını kesin. Emeklinin derdine çözüm bulunmuyorsa iki kulağı morartın. Sonuç itibariyle İYİ Parti'ye güç verin." dedi.

Akşener, Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer için oy istedi.