İYİ Parti’den ayrılan Arslan: İş birliği için Akşener'e taslak sundum

İYİ Parti’den ayrılan Arslan: İş birliği için Akşener'e taslak sundum
İYİ Parti’den istifa eden Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, istifasından ve GİK toplantısından önce ABB Başkanı Yavaş’la iş birliği için taslak hazırlayarak Akşener’e sunduğunu açıkladı.TV 100’de Cansu Canan Özgen’in...

İYİ Parti’den istifa eden Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, istifasından ve GİK toplantısından önce ABB Başkanı Yavaş’la iş birliği için taslak hazırlayarak Akşener’e sunduğunu açıkladı.

TV 100’de Cansu Canan Özgen’in sunduğu “Cansu Canan ile Özgür İfade” programına telefonla bağlanan, İYİ Parti’den dün istifa eden 28. Dönem Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la yaptığı iş birliği için bir taslak hazırlayıp Genel Başkan Meral Akşener’e sunduğunu açıkladı. Birkaç arkadaşıyla hazırladığı taslağı partiden istifasından iki gün, Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısından önce Akşener’e sunduğunu söyleyen Arslan, taslağa dair Akşener’in “Bir bakalım, inceleyelim arkadaşlarla bir değerlendirelim” dediğini aktardı.

Ne olmuştu?

İYİ Parti lideri Akşener Uşak’ta başkentin Etimesgut, Gölbaşı ve Polatlı ilçeleri için kendisinin haberi olmadan belediye başkanı adayı belirlendiğini açıklamıştı. Yüksel Arslan, Akşener’in söz konusu konuşmasını gerekçe göstererek İYİ Parti’den 21 Aralık’ta istifa etmişti. Arslan, yerel seçimlerde Ankara’da Yavaş’ın desteklenmesi gerektiğini ve İYİ Parti’nin içinde bunun sağlanabilmesi için çabaladığını ifade etmişti.