İYİ Partili Poyraz’dan Yargıtay’ın AYM kararına uymama tepkisi: Ben de MTV’leri ödememe kararı veriyorum

İYİ Partili Poyraz’dan Yargıtay’ın AYM kararına uymama tepkisi: Ben de MTV’leri ödememe kararı veriyorum
İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, Yargıtay’ın AYM kararına uymamasına tepki göstererek “Ben de AYM tarafından kabul edilmiş olan EK  MTV’leri ödememe kararı veriyorum” dedi.İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur...
İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, Yargıtay’ın AYM kararına uymamasına tepki göstererek “Ben de AYM tarafından kabul edilmiş olan EK  MTV’leri ödememe kararı veriyorum” dedi.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, sosyal medya hesabından, Yargıtay’ın AYM kararına uymamasına tepki gösterdi. Poyraz, “Yargıtay AYM kararına uymuyorsa ben de AYM Başkanlığı tarafından kabul edilmiş olan EK  MTV’leri ödememe kararı veriyorum” ifadelerini kullandı.

Poyraz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

“Şimdi bu AYM Başkanlığı, kararlarını uygulamama Yargıtay 3. Ceza Dairesi tarafından karar altına alınabiliyorsa; Ben de bir vatandaş olarak AYM Başkanlığı tarafından kabul edilmiş olan EK  MTV’leri Ödememe kararı veriyorum. Oh ne güzel ülke. Evimi, kendimi, ailemi de bizzat koruyacağım. Bugüne kadar  AYM Başkanlığı kararlarından işime gelmeyen hiçbirine de uymuyorum. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Türk Yargısını Yargıtay 3. Ceza Dairesine özenle yerleştirdiğiniz hukuk, devlet bilmez 3-5 elemanınızla yürütün siz” dedi.