İYİ Parti'nin Ankara adayı Yıldırım, gazetecilere ve Aylin Nazlıaka'ya çattı: Dedikoduları köpürtüyorlar

İYİ Parti'nin Ankara adayı Yıldırım, gazetecilere ve Aylin Nazlıaka'ya çattı: Dedikoduları köpürtüyorlar
İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, dün TV100 ekranlarında CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka ile yaşadığı tartışma sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.Aylin...
İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, dün TV100 ekranlarında CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka ile yaşadığı tartışma sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Aylin Nazlıaka’nın CHP’den 'iftira' sebebiyle ihraç edildiğini öne süren Yıldırım, yolsuzluk iddialarının konuşulmadığını belirterek gazetecilere de sitem etti.

Yıldırım yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Ankaralılar, Dün gece sizi maruz bıraktığım televizyon programı için üzgünüm. Kurumsal siyaset ve medya maalesef bu insanlar sayesinde sürekli irtifa kaybediyor.

Zira kumpas olduğu açıkça ortada olan bir iddiayı, daha önce Cumhuriyet Halk Partisi’nden çalışma arkadaşına iftira attığı ve yalan söylediği için ihraç edilen bir kişiye teyit ettirmeye çalışmanın itibar edilecek bir yanı yoktur. Üstelik özel ve dostane sohbetleri çarpıtarak anlatmanın ve bunu siyasi kariyer hırsıyla yapmanın ahlaki yorumunu da vatandaşlarımıza bırakıyorum.

Gazetecilere tepki gösterdi: 'Dedikoduları köpürtüyorlar'

Yaklaşık 2 aydır, belgeleriyle ispat ettiğim yolsuzluk ve israf dosyalarını elimden geldiğince sizlere anlatıyorum. Buna rağmen bazı gazetecilerin, halkın parasının hesabını sormaları gerekirken ucuz Ankara dedikodularını köpürtmelerine tanık oluyorum. Dünyanın her yerinde gazeteciler, yöneticilerden halkın parasının hesabını sorarken bizim bazı gazetecilerimizin halk adına hesap soranlara kurulan kumpaslara çanak tutması hepimizin gözünün önünde gerçekleşiyor.

Bu seçimler bu yüzden, siyasi partiler ve onların adayları arasında olmayacaktır. Sesi duyulmayan, reklam kampanyalarına boğulan Gerçek Halk ile beceriksizliğini ve yozlaşmış yönetimini reklamcı-anketçi ve gazeteci görünümlü aparatlar arkasına gizleyenler arasında geçecektir."