İzmir Narlıdere Metrosu Haluk Levent konseriyle açılacak

İzmir Narlıdere Metrosu Haluk Levent konseriyle açılacak
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, göreve başladığında yüzde 12 seviyesinde olan, 287 milyon euroluk yatırımla tamamlanan Narlıdere Metrosu’nda yarın Haluk Levent konseriyle açılacak.  İzmir Büyükşehir Belediye...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, göreve başladığında yüzde 12 seviyesinde olan, 287 milyon euroluk yatırımla tamamlanan Narlıdere Metrosu’nda yarın Haluk Levent konseriyle açılacak.  

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, göreve başladığında yüzde 12 seviyesinde olan, 287 milyon euroluk yatırımla tamamlanan Narlıdere Metrosu’nda yarın yapılacak açılış öncesi son hazırlıkları inceledi. Çok heyecanlı olduklarını ifade eden Başkan Tunç Soyer, “İzmir’in her yerinde çiçekler açacak. En çok da Narlıdere Metrosu nedeniyle çiçekler açacak. Bütün İzmir’i açılış törenimize bekliyorum, davet ediyorum” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 287 milyon euro yatırımla tamamladığı Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu’nu 24 Şubat Cumartesi günü açıyor. Saat 16.30’da başlayacak açılış töreni için Balçova İstasyonu üzerinde DJ Ersin Şov ve Haluk Levent konseri için sahne kuruldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer açılış hazırlıklarını yerinde inceledi ve İzmirlilere çağrıda bulundu.

Soyer: “Selam olsun İzmir”

İzmir’in tarihine not düşülecek büyük açılış günü için heyecanlı olduklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Müthiş heyecanlıyız. Sonuna geldik. Çok hummalı çalışma var. Yüzlerce arkadaşım son rötuşları yapıyor. Şansımıza hava da şahane olacak. Bahar gibi bir hava, İzmir’in her yerinde çiçekler açacak. En çok da Narlıdere Metrosu nedeniyle çiçekler açacak. Bütün İzmir’i bekliyorum, davet ediyorum. Haluk Levent muhteşem bir konser verecek. Benim de söyleyeceklerim var, bunun için herkesi bekliyorum. Bu tarihi güne hep beraber şahitlik edelim istiyorum. Selam olsun İzmir” dedi. (ANKA)