AKP'li olduğu iddia edilmişti: Hamza Dağ’ın iletişim ofisi haberleri yalanladı

AKP'li olduğu iddia edilmişti: Hamza Dağ’ın iletişim ofisi haberleri yalanladı
İzmir’de Cumhur İttifakı adayı Hamza Dağ’a oy vereceğini ve TKP’li olduğunu iddia eden gencin, AKP’nin Gençlik Kollarında görevli olduğu iddia edilmişti. Hamza Dağ'ın ekibi oy vereceğini söyleyen kişinin Tuğrul Turgut...
İzmir’de Cumhur İttifakı adayı Hamza Dağ’a oy vereceğini ve TKP’li olduğunu iddia eden gencin, AKP’nin Gençlik Kollarında görevli olduğu iddia edilmişti. Hamza Dağ'ın ekibi oy vereceğini söyleyen kişinin Tuğrul Turgut olmadığını belirtti

Gazete Pencere Haber Merkezi 

Geçtiğimiz gün Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ seçim çalışmaları kapsamında tarihi Kemeraltı Çarşısı’nı dolaştı.

Türkiye Komünist Partili (TKP) olduğunu söyleyen bir genç, ilk defa AK Parti’ye oy vereceğini söylemişti.

O gencin AKP İzmir İl Gençlik Kolları  Ekonomi ve Mali İşler Başkanlığı’nda görev yaptığı iddia edildi.

Gazetemize ulaşan Hamza Dağ'ın İletişim Ofisi, haberlerde yer alan Tuğrul Mustafa Turgut'un o kişi olmadığını belirtti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Turgut, "Videodaki kişi olmamı çok isterdiniz dimi? Size bir şey itiraf edeyim. Videodaki kişi ben değilim. Yalanınıza da ortaya çıkardığımıza göre çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edelim" ifadelerini kullandı.

TKP'nin açıklaması

Görüntülerin sosyal medyada etkileşime girmesinin ardından TKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Savaş Sarı da bahse konu olan kişinin TKP üyesi olmadığını dile getirerek “Reklam yapmak için insanları dilediğiniz gibi TKP'li yapamazsınız Hamza Dağ” demişti.

Ancak sosyal medyada yapılan bir paylaşımda oy vereceğini söyleyen kişinin AKP Gençlik Kolları'nda görevli Tuğrul Turgut olmadığını oy vereceğini söyleyen kişinin isminin Emrah olduğu ve Diş Teknisyeni olduğu iddia edildi.