Jesus'tan Fenerbahçe'nin iki yıldızına kanca!

Jesus'tan Fenerbahçe'nin iki yıldızına kanca!
Dokuz yıllık şampiyonluk hasretini sona erdirmek isteyen Fenerbahçe'nin kurduğu güçlü, oyuncularına olan ilgiyi de artırıyor. Sarı- Lacivertli futbolculara çok sayıda transfer teklifi geliyor. Bununla ilgili son iddia Suudi Arabistan...

Dokuz yıllık şampiyonluk hasretini sona erdirmek isteyen Fenerbahçe'nin kurduğu güçlü, oyuncularına olan ilgiyi de artırıyor. Sarı- Lacivertli futbolculara çok sayıda transfer teklifi geliyor. Bununla ilgili son iddia Suudi Arabistan basınında yer aldı. Habere göre Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus, iki Fenerbahçeli futbolcunun alınması için Al Hilal kulübüne rapor verdi.

Suudi basınında yer alan habere göre; Portekizli hocanın Fenerbahçe'den ilk hedefi sarı lacivertli kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan vatandaşı sportif direktör Mario Branco.

Branco ile Fenerbahçe'de bir yıl birlikte çalışan Jorge Jesus, başarılı futbol adamının birçok kulüp ve futbolcu ile olan olumlu ilişkilerinden faydalanmak istiyor.

Fred'i de istiyor

Jesus'un Fenerbahçe'den istediği ikinci isim ise Kanarya'nın göz bebeği Brezilyalı orta saha Fred... 69 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe'ye sezon başında Manchester United'dan 9 milyon 740 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen ve gösterdiği performansla takın en önemli parçalarından biri haline gelen Fred'i kadrosunda görmek istiyor.

Fred için rekor teklif

Al-Hilal'in Jesus'un kadrosunda görmek istediği 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız için yaz aylarında Fenerbahçe'nin kapısını 40 milyon euroluk bir teklifle çalacağı ileri sürüldü.

Arap basınında Fahd bin Nafel liderliğindeki Al-Hilal yönetimiısı Brezilyalı oyuncunun transferi için görüşmelere başladığı kaydedilirken, "Anlaşmanın sağlanması çok yakın. Transfer ücreti olarak da 40 milyon euro Fenerbahçe'ye önerilecek. Al-Hilal yönetimi, Jorge Jesus'un talepleri doğrultusunda bu transfere bu kadar bütçe ayırdı. Brezilyalının transferi oldukça yakın gözüküyor" denildi.